Type and press Enter.

11 Hollywood-jongens verteld over wat het meisje seksueel maakt.

Dagnieuws: je bent sterk, zelfverzekerd en onwerkelijk sexy schoonheid. Als je er nog steeds niet in gelooft, dan is het waarschijnlijk te divergeert op je denkbeeldige tekortkomingen. En de waarheid is dat die omgeving zelden het negatieve opmerken, vooral als je licht uitzendt. Om onmiddellijk je zelfrespect te verhogen, hebben we een selectie van hete Hollywood-jongens over de meest sexy, naar hun mening, de details en kwaliteiten van meisjes voorbereid. Lees om er zeker van te zijn: je bent https://www.huisarts.expertpagina.nl/ verdomd goed!

Lezing

«Ik

ben een grote fan van lichte zomerkleding. Degene waarin het meisje in de middag op het strand kan gaan, en ‘s avonds draagt ​​haar op de avondwandeling. Voor mij is het seksualiteit», – Hugh Jackman, acteur.

Stroom

«Mijn vrouw is een heel sportief meisje. Ze blijft de hele tijd in vorm, speelt tennis en treinen – Haar kracht leidt me het meest!», – Luke Brian, zanger.

Comfort

«Het lijkt mij dat het meisje er het meest sexy uitziet wanneer hij zich comfortabel voelt in zijn eigen huid en kleding. Ik trek niet degenen aan die zich specifiek voor mannen hebben gekleed», – Andrew Lincoln, Britse acteur.

Intelligentie

«Niemand is perfect, maar ik droom van een meisje dat slimmer is dan ik zelf. Ik ben hoog IQ lijkt ongelooflijk sexy. En de vriendelijkheid en spontaniteit – wanneer het open is voor alles wat tot haar leven komt», – Ryan iggold, Amerikaanse acteur.

Openbare manifestatie van gevoelens (PPC)

«Ik heb een gewoonte om mijn vrouw net onder de taille te knuffelen als we lopen. Ze zegt niets en veegt mijn hand niet af – Het blijkt», – Tim McGroow, Country Singer.

Eenvoudige kleding

«Het meisje ziet er het meest sexy uit toen ze in de hoop mijn shirt op knopen met lange mouwen. Seconde «heet» ding – Dit zijn witte jeans, besteden altijd op hen», – Ryan Lohte, Olympic Swimming Champion.

Zijn leeftijd opnemen

«Ik wil echt meer meisjes om natuurlijk te blijven. Natuurlijk geeft de maatschappij je hoe je moet kijken en duwt op plastic operaties. Maar persoonlijk denk ik dat het groeien en verouderen – Ongelooflijk mooie processen. Wanneer ik een oudere vrouw zie die er natuurlijk uitziet, gedraagt ​​zich met waardigheid en zorgt voor zijn lichaam, dan blijft u zich altijd verheugen. IK BEN – «per» Natuurlijkheid!», – Lenny Kravitz, zanger.

Zelfvertrouwen

«Ik ben erg gefrustreerd door meisjes die vertrouwen hebben verloren. Ik geloof oprecht dat iedereen van jullie – Mooi op zijn eigen manier. We leven in een wereld die is gebouwd op kritiek en meisjes erin in eerste instantie zeer hoge eisen. Maar je moet deze vereisten voor demping van moeder nemen en gooien – Ze doen er niet toe», – Alex Pettefer, Britse acteur.

Kleine zwarte jurk

«Het meest sexy spektakel dat zich alleen kan voorstellen – Dit is een meisje in een zwart passende jurk en in een stokschoenen. Ongelooflijk!», – Luke Evans, Britse acteur.

Ritme
«Wanneer een meisje weet hoe dan te dansen of op zijn minst in één ritme met je te bewegen – het is erg sexy», – Ian Somerhaller, Amerikaanse acteur.

Knal

«Persoonlijk hou ik van ronde, weelderige vrouwelijke priesters – Voor mij is dit de belangrijkste seksfetisj», – Josh Duhamel, American Acteur.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *