Type and press Enter.

Hoe een goede eerste indruk te maken

Het eerste wat u moet doen is het maximale aantal informatie over deze persoon kennen: waar hij leeft dat hij van houdt en hoe jurken die hij eet, wat zijn eigen interesses, hobby’s enzovoort.

Hoe meer informatie je hierover hebt, hoe groter de kansen om er de beste indruk te maken. Je moet ook zorgen voor andere punten.

Verschijning

Stel dat je weet hoe de persoon je wilt en indruk. Je taak om elkaar te ontmoeten in dezelfde stijl in dezelfde tonaliteit.

Hoe een meisje te verrassen: originele ideeën voor alle gelegenheden

Als dit een rockmuzikant is, doe je op een zwart shirt en een spijkerbroek, als dit een zakelijke bijeenkomst is – heb je een strikte outfit opgezet, enzovoort. Tegelijkertijd moet je er niet beter uitzien dan je gesprekspartner, om er niet in staat om er een gevoel van rivaliteit erin te veroorzaken en de relatie niet te schaden.

Superb Uw interlocutor is ongewenst, maar het is verplicht om eruit te zien en goed verzorgd, u moet een goede indruk maken.

Contact

Bij vergadering is het ongewenst om een ​​persoon aan te raken zonder acute noodzaak, moet je de interlocutor niet op de schouder klappen, overdreven kus, aanraken de knie enzovoort. Er zijn beter om dergelijke tactiele momenten te vermijden.

U moet voldoen aan ondergeschiktheid en contact "U", Terwijl je niet naartoe gaat "Jij" En lagere communicatie. Panibrateert hier zijn ongepast. Tegelijkertijd, tijdens het gesprek, moet alles oprecht en openlijk zijn, zonder ambiguïteit en grip.

Hoe een opmerkingen te maken, zijn trots niet vastgelegd: 6 gewone tips

Het meest aangename geluid

is je eigen naam

Er is niets mooier voor een persoon dan het geluid van zijn eigen naam. Als iemand zijn naam niet leuk vindt, verandert hij meestal hem. In andere gevallen is dit het beste en aangename geluid.

Dienovereenkomstig kunt u het niet vervormen. Bel de interlocutor met zijn volledige naam, spreek het uit in een aangename tonaliteit. Probeer elke keer dat u draait om de naam te geven.

Psychologisch comfort

Bij het communiceren is elke persoon in de eerste plaats belangrijk met zijn eigen comfort en comfort. Tijdens het communicatieproces zal uw interlocutor niet opletten niet op wat u bent gedoofd, maar over hoe hij zich naast u voelt. Deze momenten moeten gebruiken.

Hoe wordt een sociaal en interessant persoon

Je moet je gesprekspartner aanmoedigen om over je te praten, maar over hem. 70% van de tijd moet aan hem en zijn interesses worden viagra prijs besteed.

Laat iemand praten over de beste herinneringen aan zijn leven, over heldere momenten, prestaties en daardoor wordt je geassocieerd met iets aangenaams, zoals een voorwaardelijke reflex.

Lof en complimenten

Je kunt periodiek lof inschakelen, maar het zou echter niet hypocriet en onoprecht moeten zien. Het compliment moet eerlijk, relevant en val zijn "in tien".

Veel mensen hebzucht op complimenten. Natuurlijk zouden ze niet te veel moeten zijn, laat ze relevant en met mate zijn.

Koeling

Koeling is de weerspiegeling van het lichaam van de interlocutor. Het zou onzichtbaar moeten zijn. Dit is een van de middelen om contact met elkaar te bouwen. Dus mensen stellen communicatie vast.

Hoe stoppen met het zijn van slachtoffer: praktische psycholoog tips

Wanneer je interlocutor je op dezelfde manier als jij leidt, heb je een gevoel van beveiliging, compleet begrip, beveiliging. Je voelt je comfortabel met zo’n persoon omdat je weet wat je van hem kunt verwachten op het onderbewuste niveau.

Het werkt altijd. Wanneer een persoon opzettelijk de interlocutor komt, creëert hij bewust en snel de zeer sfeer van comfort en rust. En wat is er nog meer nodig voor een goede eerste indruk?

Fysieke schoonmaak omvat: pose, gebaren, hoofdhelling, ademhaling, gezichtsuitdrukkingen, ledematen. Verbaal: patroon van spraak, woorden-parasieten, stem timbre.

Als uw interlocutor onnodig gespannen en opgewonden is, is uw taak langzaam "passen" Met het door huilen te schieten en begin dan je eigen lichaam te ontspannen. Aldus zal uw gesprekspartner onopgemerkt zijn om te ontspannen, rustiger te worden en opent u.

Hoe te gedragen aan het interview: 10 effectief advies

Comfortabele sfeer

Probeer niet tegenover je interlocutor te zitten. Dit is een oppositie, wat rivaliteit op het onderbewuste niveau. Probeer naast links of rechts te zitten. Luister naar jezelf en voel van welke kant het is beter om te settelen en hoe ver van de interlocutor.

80% van je blikken zou moeten zijn "oog in oog". Je hoeft niet permanent in de ogen van de interlocutor te kijken, maar ook om te vaak te kijken naar te vaak, kan het geen vreemd gedrag of signaal geven over onoprechtheid.

Kennen van limieten

Het is niet nodig om te lang te zitten, vooral bezoeken. Je zou niet in veel relaties moeten zijn. Dosis de aangename communicatie, laat ze een beetje gebrek aan.

Hoe hou je van mensen: tips en technieken

Verrassingen en geschenken

Natuurlijk, mooie geschenken, originele souvenirs, scholen en andere aangename verrassingen – zijn erg wenselijk. Het laat je een aangename indruk achter op het niveau van optische en smaaksensaties. Communicatie met u wordt geassocieerd met iets genereus, smakelijk, zoet en mooi.

Gebruik deze tips en maak een onuitwisbare eerste indruk!

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *