Type and press Enter.

Τι σημαίνει εθισμός στα ναρκωτικά: κατάχρηση, τύποι, συμπτώματα και αιτίες?

Τι σημαίνει εθισμός στα ναρκωτικά: κατάχρηση, τύποι, συμπτώματα και αιτίες?

Πίνακας περιεχομένωνΓεγονότα σχετικά με τη συνταγή για καταστροφή πώς οι έφηβοι κατάχρησης φαρμάκων – DEA.αποκάλυψε ο GovΦημολογείται buzz για τη θεραπεία με εθισμό στα ναρκωτικά με συνταγή – headwaters στο Origins

Ένα άτομο που κακομεταχειρίζεται τα συνταγογραφούμενα φάρμακα κινδυνεύει να δημιουργήσει μια κατάσταση χρήσης υλικού (SUD), ο οποίος είναι ο επιστημονικός όρος για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά. Παρακάτω είναι οι απαιτήσεις που χρησιμοποιούν οι γιατροί για τη διάγνωση ενός ατόμου με ένα SUD. Ένα άτομο πρέπει να εμφανίζει τουλάχιστον δύο από αυτές τις απαιτήσεις που πρέπει να διαγνωσθούν: 13 Ένα συγκεκριμένο παίρνει την ουσία σε μεγαλύτερες δόσεις ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι σχεδίαζαν.

Το άτομο είναι ανίκανο να ολοκληρώσει τις εργασίες στο κολέγιο ή τη δουλειά ως αποτέλεσμα της χρήσης ουσίας. Προχωρούν στη χρήση της ουσίας ακόμη και όταν προκαλούν προβλήματα στις συνδέσεις τους.

Το άτομο κάνει χρήση της ουσίας συνεχώς και αν και τους θέτει απειλές. Συνεχίζουν να κάνουν χρήση του πότε μειώνεται η σωματική ή ψυχολογική υγεία και η ευεξία τους ως αποτέλεσμα της υλικής χρήσης.

Τα τελευταία 2 κριτήρια αποκλείζονται για να ικανοποιηθούν για τους ανθρώπους που λαμβάνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα υπό κλινική καθοδήγηση. Η κακομεταχείριση των συνταγογραφούμενων φαρμάκων μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία, που αποτελούνται από εθισμό στα φάρμακα με συνταγή, υπερδοσολογία φαρμάκων καθώς και ακόμη και θάνατο. 1 Η κατάχρηση τους μπορεί επίσης να παρεμποδίσει τη συλλογιστική καθώς και να κάνει τους ανθρώπους πιο πιθανούς να πάρουν απειλές, όπως η ύπαρξη ευάλωτου σεξ, που μπορεί να προκαλέσει σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

14 Όταν λαμβάνονται σε υψηλότερες δόσεις ή με διαφορετικό τρόπο από ό, τι ο προβλεπόμενος ένα δισκίο που είναι θρυμματισμένο καθώς και γκρίνια και όχι κατάποση, για παράδειγμα, τα φάρμακα της Πρωτότυπης μπορούν να εισαγάγουν ή να μεγεθύνουν δυσάρεστες σε επικίνδυνες ανεπιθύμητες ενέργειες. 15 Επιπλέον, η κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων μπορεί να προκαλέσει SUD.1 συνταγογραφούμενα φάρμακα όπως τα οπιοειδή, τα downers, αλλά και τα διεγερτικά, μπορούν να προκαλέσουν φυσική εξάρτηση και επίσης εθισμό.

Μερικά γνωστά γεγονότα σχετικά με προειδοποιητικά σημάδια κατάχρησης συνταγογραφούμενων ναρκωτικών.

Αυτό περιλαμβάνει την τήρηση των κατευθυντήριων γραμμών του ιατρικού επαγγελματία σχετικά με τη δόση, την κανονικότητα και τη διάρκεια. Επιπλέον, τα φάρμακα θα έπρεπε να λαμβάνονται ή να παρέχονται στον σωστό τύπο, σε αντίθεση με τη συντριβή τους, και https://www.provenexpert.com/tuomopentnen στη συνέχεια να τα χτυπήσουν, να τα εισπράττουν ή να τα χρησιμοποιούν με μερικούς άλλους τρόπους. 8 Η ανάμειξη συνταγογραφούμενων φαρμάκων με άλλα φάρμακα ή αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι θανατηφόρα.

8 Η μελέτη έχει αποκαλύψει κάποιες μεταβλητές που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο ενός ατόμου να γίνει εθισμένος στα συνταγογραφούμενα φάρμακα, αποτελούμενα από: 18-20 έρευνες δείχνουν ότι τα θηλυκά συχνά τείνουν να είναι πιο πιθανές από τα αρσενικά να καταχραστούν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που τους καθορίζουν για να θεραπεύσουν άλλα ζητήματα ή Λαμβάνοντας μεγαλύτερες δόσεις για την ανακούφιση της δυσφορίας, για παράδειγμα. Όσο υψηλότερη είναι η δόση, τόσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος κακοποίησης.

Τα άτομα με άγχος, άγχος και άγχος, πρόβλημα μετατραυματικού στρες (PTSD) και διάφορες άλλες ψυχολογικές ασθένειες μπορεί να είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε φάρμακα με συνταγή κατάχρησης. Η μελέτη έρευνας δείχνει ότι τα άτομα που αντιμετωπίζουν χρόνια δυσφορία είναι πιθανότερο να χρησιμοποιούν συνταγογραφούμενα φάρμακα σε μεγαλύτερες δόσεις ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι σημαίνει. Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν αυξημένες φυσικές αντιδράσεις, όπως η ευφορία, πηγαίνουν σε καλύτερο κίνδυνο.

Οι παλαιότεροι ενήλικες (οι 65 ετών και οι ηλικιωμένοι που θα μπορούσαν να λάβουν αρκετές συνταγές), καθώς και πιο νεανικοί ενήλικες (αυτοί οι 18-25) διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο κατάχρησης συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Η λήψη συνταγογραφούμενων οπιοειδών καθώς και των βενζοδιαζεπινών για μια παρατεταμένη περίοδο προκαλεί σημαντικό κίνδυνο για εξάρτηση, Ο τρόπος λήψης του Cialis γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε εξάρτηση. Εάν εσείς ή ένας άρεσε κάποιος μάχεται με κακή χρήση φαρμάκων με συνταγή, η βοήθεια είναι διαθέσιμη με διάφορους τρόπους.

Η ιατρική χειρισμένη αποτοξίνωση ναρκωτικών εγγυάται την ασφάλεια και την ασφάλεια σας και σας διατηρεί επίσης άνετο ως εφικτό. Το rehab στο νοσοκομείο περιλαμβάνει την παραμονή σε μια εγκατάσταση, ενώ λαμβάνετε εντατικές ιδιωτικές και ομαδικές συμβουλές, ψυχολογική περίθαλψη, εκπαίδευση και, ενδεχομένως, ναρκωτικά για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε καθώς και να επιλύσετε προβλήματα που οδηγούν σε κατάχρηση φαρμάκων συνταγών και επίσης να καθιερώσετε εναλλακτικές τεχνικές αντιμετώπισης.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *