Type and press Enter.

Seks Hoe falen in bed te voorkomen

In viagra online seks ervaren we niet altijd de langverwachte gevoelens, en vaak blijven we teleurgesteld en ontevreden.

Wat is de online apotheek nederland zonder recept reden voor mislukkingen?

Het ding is dat veel mensen, overwegende sessies in het aangeboren vermogen, dat seks niet realiseren – Dit is een kunst om te leren. Kennis van sommige eenvoudige waarheden kan ons waarschuwen voor het uitvoeren van fatale fouten.

Helaas, er zijn veel typisch «Beddengoed» Fouten die niet alleen de relatie tussen een man en een vrouw bederven, maar ook om iemand niet zeker te maken en gecomprimeerd in de kwestie van seks.

Maak een lijst van de meest voorkomende «Prosakhov»:

Haast je geen gebeurtenissen. Mannen houden er niet van om bijna onmiddellijk opgewonden te wachten en proberen zo snel mogelijk naar toe te gaan «Hoofdgerecht».

Voor vrouwen zijn voorlopige strelingen van groot belang: het kost tijd om te exciteren.

Bovendien beschouwt een vrouw strelen als de houding van een man tegenover haar en kan gemakkelijk worden beledigd als dit artikel niet genoeg aandacht besteedt.

Externe interferentie. Het is geweldig, maar een vrouw, zelfs tijdens seks kan iets anders doen. «Multifunctionaliteit», klom in vele grappen, verspreid over seks.

Om de dames van de dames met buitenstaanders niet af te leiden, is het beter om de tv uit te schakelen, vraag of muziek niet voorkomt.

Licht wordt soms een probleem: wanneer het is ingeschakeld, is het hoofd van de vrouw gevuld met gedachten over haar figuur en hoe het eruit ziet alsof het voorkomt dat het ervan wordt geconcentreerd «Het belangrijkste».

Anticonceptie. Het is niet alleen nodig om na te denken over bescherming, maar ook om het eens te zijn met uw partner over alles (wie, zoals en wanneer) vóór seks om onaangename incidenten te voorkomen.

Zonder complexen. Dit probleem voor het grootste deel betreft alleen vrouwen. Het lijkt hen altijd dat ze niet mooi genoeg zijn, dikke enkels en onregelmatige vorm van de borst hebben en zo.

Mannen hebben een ander verhaal: ze zijn eng dat «Majesteit» Hun belangrijkste waardigheid is niet genoeg om de dame te plezieren. Gevrees voor dit, versterkt door films en tijdschriften, streeft ze uit van adolescente leeftijd. Echter, voor vrouwen, seks heeft seks onder het motto: «Het belangrijkste is niet de hoeveelheid, maar kwaliteit!»

Aanvragen. Bijna alle vrouwen zijn ervan overtuigd dat haar welsprekend weinig woorden uitzien, zal een man vertellen over haar verlangens. Maar een man, helaas, niet Mel Gibson, en weet niet hoe ze vrouwen gedachten moeten lezen. Daarom, over uw verlangens in bed!

Vraag geen domme vragen. «Je voelt je goed?» of «Je klaarkomt?», Als een lepel teer kunnen ze elk plezier verpesten en de gecreëerde romantische sfeer wissen.

Oprechte herkenning «ik hou van jou» Tijdens de actie is het ook niet erg geschikt en kan het onjuist worden begrepen.

Ga niet weg. Vrouwen zijn vaak verontwaardigd vanwege het feit dat de man na seks jurken en bladeren, of onmiddellijk in slaap valt, of schakelt naar iets anders (tv, computer en t.D.).

Slaperess kan nog steeds worden begrepen en vergeven (tenslotte doorbrengen mannen bijna al hun kracht), maar laat haar geliefde niet op aandacht, toen ze vooral liefde en genegenheid nodig heeft, – Ernstige fout dreigt de relatie te verwennen.

Orale seks. Geliefd bij alle mannen zonder uitzondering. Dames niet-conservatieve opvattingen tegen hem hebben niets.

Echter, soms slagen de mannen zelf allemaal om te verwennen. Nooit! Je hoeft het nooit te vragen over het leveren van deze service aan een vrouw door haar hoofd naar geslachtsdelen te duwen en aan te trekken!

Deze acties zijn beledigend voor haar. U kunt eenvoudig een indicatief voorbeeld vragen of indienen.

Onthouden. Uw partner is niet de schuld dat ze aan jou. Daarom moet je niet jaloers zijn op het verleden en vragen: «U gebruikt om dit te doen voordat?» of «Waar heb je geleerd om dit?»

gevoelige plaatsen. Vrouwelijk lichaam, in tegenstelling tot de man, heeft een groot aantal van de erogene zones of gewoon zachte gebieden.

Het is boos dat de man zich vooral zijn aandacht op een plaats waar en «werk», omzeilen of niet opmerken van andere.

Wees natuurlijk. Doe niet alsof, te emotioneel en kunstmatig reageren. Valse kan altijd worden onderscheiden van de waarheid. Bovendien, iedereen weet dat «Het beste – Natuurlijk!»

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *