Type and press Enter.

Spellanezchina vroeger en echt

«En wat ze boos is? Nogmaals jezelf cheat. En ik mis mijn ex niet. En ze was niet beter. Waar zijn dergelijke onzin. »

Vergelijkbare woorden minstens één keer in het leven, zegt een man. En elke keer blijven vragen zonder antwoorden.

En elke keer dat het wordt uitgesteld in de geest van mannen in de vorm van item «Ze is hysterisch, en zichzelf creëert een probleem». Is het echt zo? Denken we echt aan de volgende reden voor het schandaal?

En waarom reageert kamagra nl zo nerveus op alles wat verbonden is met de voormalige passes van onze geliefde?

Er zijn verschillende van de meest voorkomende opties voor vrouwelijke denken met betrekking tot hun voorgangers:

«Hij vergelijkt ons»

Elke vrouw, zelfs de meest onopvallende en bescheiden, beschouwt zichzelf de enige en unieke. Een echt unieke vrouw met uitstraling, karakter, gedrag is ook uniek!

Omdat elke vergelijking met een andere vrouw (het meer uitgebreide meisje!) Het is onaanvaardbaar voor.

Eupy God man zegt uitdrukkingen, zoals «En mijn ex met deze film vond het leuk», «Je bent hetzelfde nerveus, zoals mijn eerste» of zelfs «Je bereidt beter voor dan mijn vorige» (Op de logica van onze diepe vrouwen ontstaat de vraag onmiddellijk: het betekent al het andere dat ik

kamagra pillen 100 mg

erger doe?) en T.D.

«En hij heeft het verkeerd met mij…»

Elke man heeft favoriete verleidingstechnieken en een geschatte Romeinse ontwikkelingsplan.

Vaak bij het bouwen van relaties, heeft een man een eigen gedragslijn: geeft of geeft of geeft geen bloemen, leads of niet leidend tot restaurants, voor intieme vergaderingen nodigt ik u uit op een appartement of verwijdert het nummer en t.D.

Er zijn vaak gevallen waarin wij, vrouwen onverklaarbare nieuwsgierigheid en een neiging tot verboden problemen achterlaten, het wordt interessant: «En waar ging je met haar mee? En wat heb je haar gegeven?? en waar je voor seks ontmoette, als ze allebei bij de ouders leefden?»

En na het vinden van dit soort vragen beginnen we te vergelijken, en richten ons dan meteen op punten die «Vroegere» werden uitgesproken beter (of voor ons, het lijkt er tenminste op dat ze beter was).

Onze fantasie trekt snel de nodige details, en nu zijn we beledigd door de hele wereld, omdat «Hij zorgde voor haar meer».

Conclusie: Mannen, Nice toen wij «Portemonnees» Probeer op zulke vragen het gesprek zorgvuldig te verlaten. Geloof me, iedereen zal hiervan profiteren.

«Houdt het als een reserve- of parallelle versie»

Verdeelde vrienden. Geval zeldzaam maar mogelijk. Met zo’n vriendschap met «Vroegere» Vaak zijn er problemen met «echt».

Op de diepste vrouwelijke veroordeling van vriendschap als zodanig tussen voormalige geliefden – tussen hen is precies iets! (wat dit vertrouwen is om een ​​of andere reden inherent «Vandaag Polovinki» – Met de status «Vroegere» Mening kan koel veranderen).

Het zal overbodig zijn om te zeggen dat dit vertrouwen alleen wordt verergerd als de man de initiator van vriendschap is.

Als het initiatief van het meisje komt, verschijnt een andere verklaring in het hoofd van de vrouw, niet minder gevaarlijk: «Ze blijft hopen op de vernieuwing van de roman. Als ze nog steeds gekoesterd is door de hoop, betekent dit dat hij haar hiervoor een reden geeft! Dus, hij wil er zeker van zijn dat hij in het geval van een kloof bij me is, hij een extra vliegveld heeft!» (Mannelijk weer is extreem)

In dit geval blijven mannen slechts een paar opties:

• overtuig je vriendin dat met «Vroegere» Het zijn gewoon vrienden, en er is niets tussen hen, en zal niet (5 van de 100, dat het zal slagen);
• verstoppen voor het meisje het feit van deze vriendschap (50-60 van de 100, die «Het heden» Niets herkent);
• Zet een punt in vriendschap met voormalige meisjes (het meest effectief).

In de voorbeelden van denken, verbonden en logica? Kan zijn.

En niemand zei dat alles goed zou moeten zijn. In de vorming van conclusies en meningen worden vrouwen vaak geleid door emoties en gissingen.

Op het moment van redeneren lijkt zo’n doffe van het denken haar behoorlijk logisch en, het belangrijkste, redelijk. Gevolgen zijn afhankelijk van het temperament van een vrouw: belediging, tranen, schandaal.

Het resultaat is altijd één – Een andere UHBIN op de weg van je liefde. Maar dit kan worden vermeden – alles in jouw handen!

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *